De geschiedenis van BMW

BMW is een van de meest populaire automerken in de wereld, met een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie. Het bedrijf werd opgericht in 1916 door drie ingenieurs, Karl Rapp, Gustav Otto en Camillo Castiglioni, die samen de Bayerische Motoren Werke AG (BMW) vormden. Het bedrijf produceerde in eerste instantie luchtvaart motoren, maar de grote doorbraak van BMW kwam toen ze in 1928 hun eerste auto lanceerden, de Dixi 3/15.

Een groot aantal verschillende modellen

Sinds die tijd heeft BMW een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van innovatieve, kwalitatief hoogstaande auto’s die naadloos aansluiten bij de behoeften van de klant. Ze hebben een breed scala aan modellen, van luxe limousines, hatchbacks en coupés tot SUV’s en zelfs hybride auto’s. De auto’s zijn allemaal voorzien van een uitgebreid aanbod aan technologische hulpmiddelen, zoals navigatiesystemen, Bluetooth-verbindingen en digitale informatie- en entertainment-systemen. Deze systemen zijn ook te installeren bij RM Performance Center in Zundert. Dit bedrijf is tevens ook specialist op het gebied van roetfilter reinigen.

De visie van BMW op de toekomst

BMW streeft naar duurzaamheid, met een aantal milieuvriendelijke technologieën, zoals de EfficientDynamics-technologie, die het brandstofverbruik en de uitstoot vermindert. Daarnaast is het bedrijf ook sterk bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën die de veiligheid van de bestuurder vergroten, zoals de Active Cruise Control-functie, die de bestuurder waarschuwt voor dreigende gevaren. Ook BMW is momenteel druk bezig met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe motoren om een antwoord te geven op het dieselverbod in veel steden.

De Duitse zekerheid van BMW

BMW is een bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit, en het bedrijf heeft een sterke reputatie in de auto-industrie. Met hun breed aanbod aan auto’s en technologieën, wordt het bedrijf als een van de meest toonaangevende producenten van luxe auto’s en technologieën in de wereld beschouwd. BMW is een bedrijf dat de hoogste kwaliteit levert, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige auto. Het is ook bij BMW’s belangrijk om professioneel BMW onderhoud te laten uitvoeren door een BMW Specialist in Brabant.

Altijd online| Maak een afspraak | Email: Info@bedrijfonline.nl

© 2022 Bedrijfonline.nl